Ford Options

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij aankoop van uw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). Deze gegarandeerde waarde lost u tijdens de looptijd niet af. U betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kunt u uw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten. 

Met Ford Options lost u dus alleen af wat u 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling en uw kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar) beïnvloedt u zelf uw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordelig.

Aan het eind heeft u de keus uit drie opties. Volop keuzevrijheid dus. 

Uw Ford inruilen voor een nieuwe

Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van Options is dat u uw 2 of 3 jaar oude Ford weer kunt inruilen voor een nieuwe. Zo rijdt u weer in het nieuwste model, met 2 jaar fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is uw Ford straks meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde (TGMW)? Dan is het verschil voor u. Dat bedrag kunt u dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op uw volgende auto. 

Uw Ford teruggeven

Als u besluit om uw Ford terug te geven wordt de conditie en het kilometrage beoordeeld. U hoeft verder niets meer te betalen als de conditie van uw auto en kilometrage volgens afspraak zijn. Door de restwaarde garantie blijft u nooit achter met een restschuld als de waarde van uw auto onverwacht is gedaald. U geeft de auto simpelweg terug aan Ford en bent van al uw verplichtingen af.

Uw Ford houden

Wilt u gewoon in uw vertrouwde Ford blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat u ons nog hoeft te betalen, is de TGMW – ofwel de door ons gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kunt u in één keer doen, maar als u wilt ook weer in maandelijkse termijnen.

Handige informatie

Meer info nodig?

Hulp nodig bij het kiezen?

Aanbieding is geldig t/m 30 juni 2019. Vraag de Ford dealer naar de voorwaarden.

FORD FIESTA

vanaf € 139,- p/m

Samenstellen

FORD ECOSPORT

vanaf € 199,- p/m

Samenstellen

Nieuwe FORD FOCUS

vanaf € 199,- p/m

Samenstellen
Aanbieding is geldig t/m 30 juni 2019. Vraag de Ford dealer naar de voorwaarden.

STEL UW FORD SAMEN

VEELGESTELDE VRAGEN